Ajalugu

Survival Camp 2011

Tänan südamest kõiki osalejaid kes muutsid need neli päeva unustamatuks seikluseks. Paar päeva peale matka on ikka näol kerge muie ning enampakkumisel mõni konserv.

Raske on kõike seda sõnadesse panna, sest parimad mälestused on meil mälus mitte fotoka mälukaardil mis lahkus nigunii meie juurest laupäeval.

Mõned kommentaarid ja tsitaadid osalejatelt:
Nimelt jõudsin ma eilse päevaga arusaamisele, et ilma Teieta on maailm üks äraütlemata igav paik! 🙂 Hoolimata minu sügavast kurbusest, et mitte öelda leinast, mis tõuseb hinge kui mõtlen kõigile neile pikkadele päevadele mil pisar silmis ja lihased krambis sai Teiega koos võsas veedetud, seisab kuklas (täiesti püsti kusjuures) äratundmine, et pole vahet kas sa oled jc-katega ballil, konverentsil või metsas, lõbus ja huvitav on igal juhul! 🙂

Tahaks juba metsa tagasi sest tänane tööpäev pole olnud pooltki nii lõbus kui viimased neli päeva.

Mulle meeldis enim sillaehitus, selline pioneeri ja Chuck Norrise vahepealne tunne.

Lootsin väga vahvat nädalavahetust aga teie tegite selle suisa müstiliseks.

Ei osanud nii toredat nädalavahetust lootagi.
Osalejad on rääkinud ja las ollagi nimetud sõnumid kuna midagi peab ka metsa jääma. Metsas on metsalood ja sõbrad ning siin õpid sa tegelikult inimesi tundma.

Hoia silm peal meie fännilehel, sest mine tea kuna on järgmine spontaane metsa minek. Formaadi põhised matkad toimuvad ilmselt korda aastas aga mõni kanuu trip võib aset leida juba sügisel.

Metsas näeme.