Kuidas kõik alguse sai?

Kui käid metsas siis juhtub nii mõndagi ja ägedamaid juhtumisi jagad ikka sõpradega. Veebruari kuus oli Tarmo sõpradel plaan minna vabariigi aastapäeval metsa köetava telgiga. Köetav telk, karm Eesti talv, mõnus loodus, head sõbrad ja tõukelgu trip- sould. Ja mis Te arvate, et kõik läks ka plaani päraselt?

Paar tundi ennem väljasõitu selgus, et köetavat telki ei saa ja kaasa tuli võtta kõik magamiskotid. Auto millega Tallinnast läksime pidi peaaegu kokku jooksma. Vahepeal sai õli juurde toodud kuid aku sai tühjaks. Õnnelikult jõudsime siiski kohale ja panime enda elamise püsti nagu pildilt näha (vaata ülejäänud pilte siit)

Hommikul ärgates oli Aramis ära külmunud ja auto kraadiklaas näitas -24. Hommikusöök ja siis tõukekelkudega piirkonda avastama. Jäime veel üheks ööks ja järgmisel hommikul oli aeg tagasi minna. Otseloomulikult ei läinud käima auto mille aku tulles sai tühjaks. Järgmised kaks tundi ja 5 kilomeetrit  möödusid meil autot käima lükates 🙂 Kui auto käima saime oli juba 10 kraadi soojemaks läinud. Matkal vahel ikka juhtub.

Rääkides seda kõike teistele JCIkatele, läksid Anneli Ohvrili silmad põlema ja sündis idee JCI Survival Campiks. Teeks ka midagi sama ägedat mis ühendaks kõiki kodalasi. Norrakatel on olemas oma trolli üritus, Rootslastel kalastamine ja Austrial COC akadeema kuid Eestil? Sedasi sai otsustatud, et ühendame meie kauni looduse ning JCI treenerid.

Rääkides edasi SCist on paljud öelnud, et ammu olen juba mõelnud midagi sellist teha, äge muidugi teeme ära, tahan kindlasti tulla jne. Sel aastal on meil plaanis teha nn. pilootprojekt  ja juba järgmisel korral rohkem rõhku panna rahvusvahelisel suunal.

Head mõtted sünnivad ikka metsas ja kus mujal saad sa teisi inimesi tundma õppida- ikka metsas. Kott kokku ja minek!

Posted on juuni 30, 2011, in JCI Survival Campie ettevalmistus. Bookmark the permalink. Lisa kommentaar.

Kommenteerimine on suletud.